een
  cat

esp

eng
Som una Escola jove, però amb 30 anys d'experiència al servei dels esquiadors. Milions d'hores de classe impartides, milers de grups i de particulars, avalen el nostre saber fer al llarg d'aquests anys.Podem oferir-te un ventall molt ampli de possibilitats, amollant-nos sempre a les teves necessitats.

Cursets per la Puríssima, Nadal, Reis, cursets de Dissabtes, de Diumenges o ambdós, en laborables i de diferents dies de durada. Classes particulars, entrenament de Tecnificació i Pre-competició...... tant amb esquí com amb Snowboard.

El què és bàsic per nosaltres és que, sigui quin sigui el vostre nivell, volem que us encomaneu de la nostra passió per l'esport blanc i que gaudiu al màxim cada esquiada. Cadascun dels nostres clients, s'emporta amb ell, una petita part de la nostra ànima d'esquiador per sempre.

És per això que us farem el vestit a mida de les vostres necessitats. Demaneu-nos el què anheleu, i nosaltres farem tot el que estigui a la nostra mà per complir-ho. Els vostres somnis més blancs són la nostra motivació per treballar dia a dia........
grup
detall
detall
detall
detall